Schoorstenen: plaatsen, renoveren en vegen.

Of het nu gaat om schoorsteenplaatsing, renovatie of schoorsteenvegen, bij Dakwerken B-Concept staan we garant voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om jouw schoorsteenproject tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jou kunnen helpen met al jouw schoorsteendiensten.

schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie: Behoud van Functionaliteit

Een goed onderhouden schoorsteen is essentieel voor een veilig en goed functionerend rookkanaal. Bij Dakwerken B-Concept begrijpen we het belang van schoorsteenrenovatie om de functionaliteit en veiligheid te waarborgen. Onze vakmensen voeren een grondige inspectie uit om eventuele problemen te identificeren en bieden vervolgens op maat gemaakte renovatieoplossingen om jouw schoorsteen weer in topconditie te brengen. Overweeg zeker om ook een inspectie te laten uitvoeren naar uw dak. Indien uw dak nood heeft aan renovatie, kunt u beter alle werken ter gelijke tijd laten uitvoeren. Zo bespaart u tijd en moeite op het totale proces.

Schoorsteenplaatsing: Duurzaamheid en Veiligheid

Bij Dakwerken B-Concept zijn we gespecialiseerd in schoorsteenplaatsing met oog voor duurzaamheid en veiligheid. Of je nu een nieuwe schoorsteen nodig hebt voor een nieuwbouwproject of een bestaande schoorsteen wilt vervangen, ons ervaren team staat voor je klaar. We zorgen voor een vakkundige plaatsing die voldoet aan alle veiligheidsnormen en bijdraagt aan een efficiënte en veilige afvoer van rookgassen.

schoorsteen plaatsen

Schoorsteenvegen: Efficiënte Rookgasafvoer. Met veeg attest.

Voorkom een schoorsteenbrand door het opgestapelde roet in je schoorsteengracht 2-jaarlijks te controleren en te laten vegen.
Dakwerken B-Concept veegt je schoorsteen, waardoor vuil geen vuur kan vatten. Daarnaast plaatsen we ook vogelbescherming, dus maak tijdens de tweejaarlijkse reiniging optimaal gebruik van onze diensten.

Bovendien krijg je een attest dat twee jaar geldig is om aan je brandverzekeraar voor te leggen. Als er brand zou ontstaan en je beschikt over dergelijk attest, dan bewijs je daarmee gehandeld te hebben als goede huisvader.

Verstrijkt de termijn van je attest binnenkort? Dan contacteren we je zelf voor een volgende afspraak.

Ons team van ervaren dakwerkers staat steeds voor u klaar!

Ons team bestaat uit ervaren en goed opgeleide dakwerkers met een passie voor hun vak. We blijven up-to-date met de nieuwste technieken en materialen in de branche om ervoor te zorgen dat we altijd de meest effectieve en efficiënte oplossingen bieden. Ongeacht de omvang van het project, we gaan altijd te werk met precisie en aandacht voor elk detail.

Bekijk onze gerealiseerde projecten om een indruk te krijgen van onze expertise en passie voor dakwerken.

Renovatie hellend dak in Gullegem featured image
Hellende daken

Hellend dak (pannendak)- Gullegem

De transformatie van een hellend pannendak in Gullegem naar een tijdloze schoonheid. Met veel passie en vakmanschap hebben we dit zwarte pannendak vernieuwd en nieuw leven ingeblazen, waardoor het dak nu een waar pronkstuk is dat zowel karakter als duurzaamheid uitstraalt.

Lees verder »
Dakgoot laten renoveren in koper Zwevegem Featured image
Dakgoten

Goot in koper – Deerlijk-Zwevegem 

Met deze renovatie hebben we een prachtige en duurzame oplossing geboden voor het afvoeren van regenwater. De koperen goot voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan de woning, maar biedt ook langdurige functionaliteit en bescherming.

Lees verder »
Hellend dak renoveren in Wevelgem featured image
Hellende daken

Hellend dak (pannendak) – Wevelgem

Aanleg van een hellend dak in Wevelgem, waarbij we niet alleen het dak hebben vernieuwd, maar ook de zonnepanelen met uiterste zorg hebben behandeld. Deze combinatie van vakmanschap en duurzame technologie resulteert in een woning die niet alleen prachtig oogt, maar ook groene energie opwekt.

Lees verder »