Platte daken - EPDM daken

Dakwerken B-Concept, kwalitatieve EPDM oplossingen in regio West-Vlaanderen!

Kwaliteit en duurzaamheid met EPDM dakbedekking

EPDM, ook wel ethyleen propyleen dieen monomeer of synthetisch rubber genoemd, is zeer elastisch. De inscheurweerstand is met EPDM enorm groot, waardoor beschadigingen moeilijker de weg vinden. Wij geven jou een EPDM oplossing op maat voor een lange levensduur van je dak of goot.

Aanleg van een plat dak in Kortrijk met EPDM - Dakwerken B-Concept BV

EPDM als oplossing voor goten en daken

Goot bekleding

EPDM is bestand tegen zure regen, chemische en biologische stoffen. Bovendien zorgt EPDM voor een perfecte afdichting en voorkomt het corrosie. Ideaal dus voor je goot.

Platte daken

Dankzij de aanleg van EPDM krijgt jouw dak een levensduur die beduidend langer is dan die van traditionele dakbedekking. Handig combineerbaar met bijvoorbeeld lichtkoepels.

Waarom kiezen voor EPDM?

EPDM is dus een duurzame en kwaliteitsvolle oplossing voor jouw dak of goot. Wil je weten of EPDM ook op jouw plat dak of goot mogelijk is? Wij denken graag met je mee.

Waarom dakwerken B-Concept?

Met dakwerken B-Concept reken je op een jarenlange professionele ervaring. Wij zorgen voor een kwalitatief en hoogwaardig dak door de veelzijdigheid en professionaliteit van onze bouwvakkers. Bovendien maken wij enkel gebruik van de beste, kwaliteitsvolle materialen. Wij werken alles piekfijn af, zodat je zelf geen werk meer moet verzetten. Bij ons kan je rekenen op een uitstekende dienst na verkoop en een garantie op de uitgevoerde werken.

Bconcept dakwerken en logo
Dakwerken bconcept bestickerde camionette met logo en gegevens

Bekijk onze recente dakwerkprojecten