Schoorstenen

Dakwerken B-Concept veegt en renoveert je schoorsteen in regio West-Vlaanderen.

Schoorsteen plaatsing, renovatie en veging door dakwerken B-Concept

Dakwerken B-Concept is jouw professionele partner voor de plaatsing, renovatie en het vegen van je schoorsteen. Dankzij onze vakkennis en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen geven we je de beste garantie.

schoorsteen plaatsen en renovatie door dakwerken bconcept

Schoorsteenreiniging met attest

schoorsteen plaatsen en renovatie door dakwerken bconcept

Voorkom een schoorsteenbrand door het opgestapelde roet in je schoorsteengracht 2-jaarlijks te controleren en te laten vegen. Dakwerken B-Concept veegt je schoorsteen, waardoor vuil geen vuur kan vatten. Daarnaast plaatsen we ook vogelbescherming, dus maak tijdens de tweejaarlijkse reiniging optimaal gebruik van onze diensten.

Bovendien krijg je een attest dat twee jaar geldig is om aan je brandverzekeraar voor te leggen. Als er brand zou ontstaan en je beschikt over dergelijk attest, dan bewijs je daarmee gehandeld te hebben als goede huisvader. Verstrijkt de termijn van je attest binnenkort? Dan contacteren we je zelf voor een volgende afspraak.

nieuwe schoorsteen geplaatst door dakwerken bconcept

Schoorsteen plaatsen

Een andere specialisatie van B-Concept is de plaatsing van een schoorsteen. Wij metsen de schoorsteen volledig op en zorgen voor een kwaliteitsvolle afwerking.

Schoorsteenrenovatie

Geef vocht- en isolatieproblemen geen kans en haal algen en mossen die zich vasthechten aan het metselwerk of de dekplaat weg.

Waarom dakwerken B-Concept?

Met dakwerken B-Concept reken je op een jarenlange professionele ervaring. Wij zorgen voor een kwalitatief en hoogwaardig dak door de veelzijdigheid en professionaliteit van onze bouwvakkers. Bovendien maken wij enkel gebruik van de beste, kwaliteitsvolle materialen. Wij werken alles piekfijn af, zodat je zelf geen werk meer moet verzetten. Bij ons kan je rekenen op een uitstekende dienst na verkoop en een garantie op de uitgevoerde werken.

Bconcept dakwerken en logo
Dakwerken bconcept bestickerde camionette met logo en gegevens

Bekijk onze recente dakwerkprojecten