Zonnepanelen

Dakwerken B-Concept reinigt zonnepanelen in regio West-Vlaanderen.

Voor een zorgvuldige reiniging van je zonnepanelen!

Zonnepanelen zijn meestal aangelegd in een circuit. Een vuil zonnepaneel vermindert het rendement van heel dat circuit. Daarom is het onderhoud van je zonnepanelen enorm belangrijk. B-Concept reinigt je zonnepanelen met een osmosetoestel. Zo voorkom je groenaanslag, vogeluitwerpselen, fijn stof en zand op je zonnepanelen. Bovendien maken wij geen gebruik van chemische of bijtende middelen die je zonnepanelen aantasten. Een milieuvriendelijke en zeer efficiënte manier om zonnepanelen te reinigen, dus.

4% meer rendement met propere zonnepanelen

Wist je dat propere zonnepanelen tot 4% extra rendement kunnen opleveren? Geef vuil daarom geen kans. De aanpak van B-concept is grondig, netjes en gewoon professioneel!  

gereinigde zonnepanelen door dakwerken bconcept

Waarom dakwerken B-Concept?

Met dakwerken B-Concept reken je op een jarenlange professionele ervaring. Wij zorgen voor een kwalitatief en hoogwaardig dak door de veelzijdigheid en professionaliteit van onze bouwvakkers. Bovendien maken wij enkel gebruik van de beste, kwaliteitsvolle materialen. Wij werken alles piekfijn af, zodat je zelf geen werk meer moet verzetten. Bij ons kan je rekenen op een uitstekende dienst na verkoop en een garantie op de uitgevoerde werken.

Bconcept dakwerken en logo
Dakwerken bconcept bestickerde camionette met logo en gegevens

Bekijk onze recente dakwerkprojecten