Asbest laten verwijderen door een professioneel dakdekker bedrijf.

Dakwerken B-Concept BV staat bekend voor zijn algemene dakwerken aan platte en hellende daken in en rond regio Kortrijk. Bij ons kun je ook terecht om asbest te laten verwijderen.

Asbest laten verwijderen zonder zorgen?

Bij dakwerken B-Concept weten we dat asbest vaak te vinden is op onderdakplaten en mezerietplaten. Gelukkig staan wij voor je klaar om dit gevaarlijke materiaal veilig te verwijderen. Met onze professionele diensten hoef je je nergens zorgen over te maken.

Ons ervaren team komt bij jou ter plaatse om een grondige inspectie uit te voeren. We nemen stalen af en voeren nauwkeurige tests uit om te bevestigen of het inderdaad om asbest gaat. Als dat het geval is, hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen voor een efficiënte en veilige verwijdering van het asbest.

Wat na het verwijderen van het asbest?

Na de succesvolle verwijdering nemen wij de volledige verantwoordelijkheid om het asbest op de juiste manier te behandelen. We brengen het naar de daarvoor bestemde instanties, waar het op een veilige manier wordt opgeslagen. Op die manier voldoen we aan alle voorschriften en ben jij als klant volledig zorgeloos.

Waarom zou je jezelf nog langer blootstellen aan dit gevaarlijke materiaal? Bel ons vandaag nog en wij zorgen ervoor dat je definitief afscheid kunt nemen van je asbestprobleem. Bij dakwerken B-Concept staan we voor kwaliteit, expertise en gemoedsrust.

Veiligheid en Kwaliteit tijdens het verwijderen van jouw asbest.

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons centraal. Ons team van professionals werkt volgens strikte veiligheidsvoorschriften en protocollen om de asbestverwijdering op een veilige en gecontroleerde manier uit te voeren. We gebruiken geavanceerde apparatuur en technieken om de asbestvezels te minimaliseren en de omgeving te beschermen.

Je krijgt van ons professioneel advies

Als ervaren experts in asbestverwijdering kunnen we je ook voorzien van professioneel advies over de mogelijke vervolgstappen na de verwijdering. Of het nu gaat om het vervangen van het dak of andere renovatiewerken, we zijn hier om je te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen voor de toekomst.

Wij staan voor transparantie en betrouwbaarheid

Bij Dakwerken B-Concept geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We zullen je stap voor stap begeleiden door het verwijderingsproces en je op de hoogte houden van de voortgang. Jouw vertrouwen en tevredenheid zijn voor ons van groot belang, en we zetten ons in om jouw verwachtingen te overtreffen.

Onze missie: jouw veiligheid.

Onze missie is om jouw woning of bedrijfspand te bevrijden van asbest, zodat je weer met een gerust hart kunt leven of werken. Asbestverwijdering is een complex proces dat specifieke kennis en ervaring vereist. Bij Dakwerken B-Concept zijn we trots op onze expertise in het veilig verwijderen van asbest en het leveren van kwalitatieve oplossingen aan onze klanten.

Heb jij nog vragen over onze asbest verwijderingsdienst?

Asbest is een natuurlijk mineraal dat vroeger veelvuldig werd gebruikt in bouwmaterialen. Het kan echter gevaarlijk zijn voor de gezondheid wanneer de vezels worden ingeademd. Daarom is het essentieel om asbest te laten verwijderen om blootstelling te voorkomen.

  1. De aanwezigheid van asbest kan alleen met zekerheid worden vastgesteld door een professionele asbestinventarisatie uit te voeren. Een gecertificeerd bedrijf kan monsters nemen en een grondige analyse uitvoeren.

  2. Ook een dakdekker bedrijf zoals Dakwerken B-Concept BV kan vaststellen of er asbest aanwezig is. Alleen is ons attest niet geldig voor andere doeleinden. Dit attest is enkel geldig als vaststelling en bevestiging om daarna het asbest door ons te laten verwijderen.

Een asbestinventarisatie is een onderzoek waarbij wordt vastgesteld of er asbest aanwezig is in een gebouw en waar het zich bevindt. In België is het verplicht om een asbestinventarisatie te laten uitvoeren voorafgaand aan bepaalde renovatie- en sloopwerken

Nee, het zelf verwijderen van asbest is niet toegestaan. In België moet asbestverwijdering altijd worden uitgevoerd door een erkend asbestverwijderingsbedrijf. Zij beschikken over de juiste kennis, apparatuur en veiligheidsmaatregelen om dit op een professionele en veilige manier te doen.

De kosten voor het laten verwijderen van asbest kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals de omvang van de asbesthoudende materialen, de locatie en de complexiteit van het project. Voor een nauwkeurige prijsopgave is het aan te raden om een offerte op te vragen

Wij kunnen u wel een snelle indicatie geven: Voor het verwijderen van asbest op een onderdak mag u al snel rekenen op een prijs van ongeveer 25€ per m². Voor daken in meerdere lagen waarbij de leien en onderdak moet afgebroken moet worden, komen we aan een prijs van 45€ per m². Dit zijn slechts richtprijzen. Om een correcte offerte op te maken is het best als wij ter plaatse komen bekijken wat jouw specifieke situatie is. Neem snel contact met ons op om jou afspraak vast te leggen zodat wij u een offerte op maat kunnen voorzien.

Nee, zolang de verwijdering wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf zoals het onze en volgens strikte veiligheidsvoorschriften, vormt het verwijderingsproces geen direct gevaar voor uw gezondheid.

Niet gevonden wat je zocht?

Aarzel niet ons te contacteren.