Ontdek onze dakwerk projecten en realisaties

Aanleg EPDM plat dak in Zwevegem featured image
Platte daken

Plaatsen plat dak – Zwevegem 

Het vakkundig plaatsen van een plat dak in Zwevegem. Met trots kunnen we zeggen dat we onze eigen kraan hebben ingezet om de werken snel, efficiënt en veilig uit te voeren. Deze aanpak stelde ons in staat om zorgvuldig de bestaande zonnepanelen te verwijderen en na de renovatie op een veilige manier terug te plaatsen.

Lees verder »
Hellend dak renoveren in Wevelgem featured image
Hellende daken

Hellend dak (pannendak) – Wevelgem

Aanleg van een hellend dak in Wevelgem, waarbij we niet alleen het dak hebben vernieuwd, maar ook de zonnepanelen met uiterste zorg hebben behandeld. Deze combinatie van vakmanschap en duurzame technologie resulteert in een woning die niet alleen prachtig oogt, maar ook groene energie opwekt.

Lees verder »
Dakgoot laten renoveren in Kortrijk Featured image
Dakgoten

Dakgoot vernieuwen – Kortrijk 

Met onze expertise en toewijding hebben we gezorgd voor een grondige en professionele renovatie van de dakgoot, waardoor deze woning nu weer optimaal beschermd is tegen regenwater en mogelijke schade.

Lees verder »
Dakgoot laten renoveren in koper Zwevegem Featured image
Dakgoten

Goot in koper – Deerlijk-Zwevegem 

Met deze renovatie hebben we een prachtige en duurzame oplossing geboden voor het afvoeren van regenwater. De koperen goot voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan de woning, maar biedt ook langdurige functionaliteit en bescherming.

Lees verder »
Hellend dak renovatie in Eernegem Featured image
Hellende daken

Pannendak – Eernegem

De transformatie van een oude glorie naar nieuwe pracht door de afbraak van een oud dak en de vakkundige plaatsing van een gloednieuw pannendak in Eernegem. Deze renovatie is een ware ode aan vakmanschap en toewijding, waarbij we het karakter van de woning hebben behouden en tegelijkertijd zorgen voor een duurzaam en visueel aantrekkelijk resultaat.

Lees verder »
Aanleg EPDM plat dak in Gent featured image
Platte daken

Plat dak (EPDM) – Gent

Het vakkundig plaatsen van een plat dak in Gent met gebruik van het veelzijdige EPDM als dakbedekking. Met onze expertise hebben we gezorgd voor een plat dak dat niet alleen praktisch is, maar ook talloze voordelen biedt dankzij de keuze voor EPDM.

Lees verder »
Dakgoot laten plaatsen in Kortrijk Featured image
Dakgoten

Dakgoot plaatsen – Kortrijk 

Het zorgvuldig plaatsen van een nieuwe dakgoot in Kortrijk. Met onze toewijding aan vakmanschap en oog voor detail hebben we gezorgd voor een perfecte afwerking en functionaliteit van de dakgoot, waardoor jouw woning nu optimaal beschermd is tegen regenwater en vochtproblemen.

Lees verder »
Hellend dak renovatie featured image
Hellende daken

Hellend dak (pannendak) – Heule

Deze keer hebben we een hellend pannendak in Heule getransformeerd tot een ware blikvanger. Met onze toegewijde aanpak en vakmanschap hebben we de schoonheid en functionaliteit van dit dak hersteld, waardoor het weer klaar is voor de komende decennia.

Lees verder »
Aanleg EPDM plat dak in Kortrijk featured image
Platte daken

Plat dak – Kortrijk

De aanleg van een vlekkeloos plat dak in Kortrijk met duurzaam EPDM als hoogwaardige dakbedekking. Met onze expertise in dakwerken hebben we gezorgd voor een plat dak dat niet alleen een moderne uitstraling heeft, maar ook langdurige bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden.

Lees verder »
Plat dak plaatsen in kortrijk featured image
Platte daken

Plat dak – kortrijk

De aanleg van een plat dak met EPDM in Kortrijk. Voor dit project hebben we gekozen voor EPDM als hoogwaardige dakbedekking, en we willen graag met jou delen waarom dit materiaal de ideale keuze is voor platte daken.

Lees verder »
Renovatie hellend dak in Gullegem featured image
Hellende daken

Hellend dak (pannendak)- Gullegem

De transformatie van een hellend pannendak in Gullegem naar een tijdloze schoonheid. Met veel passie en vakmanschap hebben we dit zwarte pannendak vernieuwd en nieuw leven ingeblazen, waardoor het dak nu een waar pronkstuk is dat zowel karakter als duurzaamheid uitstraalt.

Lees verder »
Aanleg EPDM plat dak in Deerlijk featured image
Platte daken

Plat dak in EPDM – Deerlijk

Het strakke plat dak dat we hebben geplaatst in Deerlijk met gebruik van hoogwaardige EPDM als dakbedekking. Als betrouwbare dakwerker opteren we vaak voor dit duurzame materiaal vanwege de vele voordelen die het biedt.

Lees verder »