De kracht achter Dakwerken B-Concept BV: ons team, ervaring en kwalitatief materiaal.

Dakwerken B-Concept BV: Jouw veelzijdige dakwerkpartner.

Dakwerken B-Concept BV is ontstaan uit liefde voor het vak. Zaakvoerder Bram Blondeel is al meer dan 10 jaar gebeten door de bouw. Hij streeft ernaar om een kwalitatief en hoogwaardig dak aan te leggen op jouw maat. Met een vast team van onderaannemers en hoogstaande partners leveren wij altijd piekfijn afgewerkte kwaliteit.

Onze veelzijdigheid maakt ons uniek. Van afbraak tot opbouw en afwerking. Wij doen het allemaal. We spitsen ons toe op alles wat met daken te maken heeft en zetten graag onze tanden in dat van jou.

Wij maken steeds gebruik van kwalitatief materiaal.

Bij B-Concept BV omarmen we de traditie van ambachtelijk vakmanschap en combineren we dit met de nieuwste technologieën en materialen.

Ons team van ervaren dakwerkers staat steeds voor u klaar!

Ons team bestaat uit ervaren en goed opgeleide dakwerkers met een passie voor hun vak. We blijven up-to-date met de nieuwste technieken en materialen in de branche om ervoor te zorgen dat we altijd de meest effectieve en efficiënte oplossingen bieden. Ongeacht de omvang van het project, we gaan altijd te werk met precisie en aandacht voor elk detail.

Bekijk onze gerealiseerde projecten om een indruk te krijgen van onze expertise en passie voor dakwerken.

Hellend dak renovatie in Eernegem Featured image
Hellende daken

Pannendak – Eernegem

De transformatie van een oude glorie naar nieuwe pracht door de afbraak van een oud dak en de vakkundige plaatsing van een gloednieuw pannendak in Eernegem. Deze renovatie is een ware ode aan vakmanschap en toewijding, waarbij we het karakter van de woning hebben behouden en tegelijkertijd zorgen voor een duurzaam en visueel aantrekkelijk resultaat.

Lees verder »
Plat dak plaatsen in kortrijk featured image
Platte daken

Plat dak – kortrijk

De aanleg van een plat dak met EPDM in Kortrijk. Voor dit project hebben we gekozen voor EPDM als hoogwaardige dakbedekking, en we willen graag met jou delen waarom dit materiaal de ideale keuze is voor platte daken.

Lees verder »
Aanleg EPDM plat dak in Gent featured image
Platte daken

Plat dak (EPDM) – Gent

Het vakkundig plaatsen van een plat dak in Gent met gebruik van het veelzijdige EPDM als dakbedekking. Met onze expertise hebben we gezorgd voor een plat dak dat niet alleen praktisch is, maar ook talloze voordelen biedt dankzij de keuze voor EPDM.

Lees verder »