over ons

Dakwerken B-Concept: jouw veelzijdige dakwerkpartner

Dakwerken B-Concept is ontstaan uit liefde voor het vak. Zaakvoerder Bram Blondeel is al meer dan 10 jaar gebeten door de bouw. Hij streeft ernaar om een kwalitatief en hoogwaardig dak aan te leggen op jouw maat. Met een vast team van onderaannemers en hoogstaande partners leveren wij altijd piekfijn afgewerkte kwaliteit.

Onze veelzijdigheid maakt ons uniek. Van afbraak tot opbouw en afwerking. Wij doen het allemaal. We spitsen ons toe op alles wat met daken te maken heeft en zetten graag onze tanden in dat van jou.

bconcept call to action image dakwerken in regio kortrijk gratis offerte about image

Kwaliteit, tijd en afwerking

Door gebruik te maken van enkel kwaliteitsvolle materialen gaat jouw dak of realisatie jarenlang mee. Wij steken tijd in wat we doen en garanderen een piekfijne afwerking. Onze expertise en veelzijdigheid maken van B-Concept een partner die op alle daken thuis is. Wil je graag weten waar wij mee bezig zijn?

Onze klanten zijn steeds tevreden

Bekijk al onze reviews op onze Google bedrijfspagina

Onze partners

Enkel het beste is goed genoeg. De materialen die we gebruiken zijn dan ook steeds van hoge kwaliteit. Een greep uit het aanbod:

Daarnaast werken wij enkel samen met professionele partners en onderaannemers. Kom te weten wat wij jou te bieden hebben!

Waarom dakwerken B-Concept?

Met dakwerken B-Concept reken je op een jarenlange professionele ervaring. Wij zorgen voor een kwalitatief en hoogwaardig dak door de veelzijdigheid en professionaliteit van onze bouwvakkers. Bovendien maken wij enkel gebruik van de beste, kwaliteitsvolle materialen. Wij werken alles piekfijn af, zodat je zelf geen werk meer moet verzetten. Bij ons kan je rekenen op een uitstekende dienst na verkoop en een garantie op de uitgevoerde werken.

Bconcept dakwerken en logo
Dakwerken bconcept bestickerde camionette met logo en gegevens