logo-bconcept-dakwerken in regio kortrijk-transparant-resized

Kraanverhuur Kortrijk

Dakwerken B-Concept BV verhuurt kranen aan bedrijven en particulieren!

Dakwerken B-Concept BV verhuurt kranen aan bedrijven en particulieren!

Grote kraan geladen Dakwerken B-Concept

Professionele verhuur

Als dakdekker, schilder ... op zoek naar een mobiele kraan die alles kan liften en verplaatsen? Neem dan snel contact op.

Grote kraan gesloten Dakwerken B-Concept

Tuinhuis/jacuzzi liften?

Onze kranen kunnen over een gebouw tot 21m ver tillen. Een tuinhuis/jacuzzi tilt u zo van de straatkant, over uw huis, in uw tuin!

Kraanarm Dakwerken B-Concept

Verhuislift

Verhuist u naar een appartement en/of heeft u een kraan nodig? Onze kranen kunnen tot 24m hoogte 500kg tillen!

Onze kranen rijken met gemak over uw woning of tot boven een apartementsgebouw!

K21-31 - Apartementsgebouwen zijn geen probleem voor onze kraan!

Wij leveren de kranen die zelfs uw gazebo/jacuzzi vanaf de straatkant, over uw huis en in uw tuin kunnen hijsen. Wij hebben verschillende kranen die tot 21m ver over een gebouw kunnen hijsen. De perfecte oplossing voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een snelle, veilige, tijdige en budgetvriendelijke kraanservice voor alle soorten hijsklussen.

k21-31 kraanverhuur schema b-concept
k17-24 Kraan Dakwerken B-Concept small

K17-24 - Liften met gemak over uw huis

Als professional bieden onze mobiele kranen u de juiste oplossing wanneer u nood hebt aan een tijdelijke oplossing. Onze kranen worden steeds ingehuurd inclusief operator. Van een totaal service gesproken! Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen doen!

U verhuist en heeft nood aan een kraan/verhuislift?

Als u wilt verhuizen naar een nieuw appartement, kunnen wij u helpen. Onze kranen kunnen 500 kg tillen vanaf een vlakke ondergrond tot een hoogte van 24 meter, waardoor ze perfect zijn voor het verplaatsen van zware meubels zoals sofa’s en bedden. Wij kunnen u helpen met het verhuizen van bijna alles – neem contact met ons op voor een offerte. Onze kranen komen steeds inclusief een operator en wij zorgen er voor dat alles in regelgeving is voor uw verhuis (wegmarkeringen aanvragen …). Zo hoeft u zich over niets zorgen te maken!