Plaatsen of renoveren van hellende daken in en rond regio Kortrijk.

Bij Dakwerken B-Concept zijn we gepassioneerd door het plaatsen en renoveren van hellende (pannen) daken. Of je nu een nieuw dak wilt laten plaatsen of een bestaand dak wilt vernieuwen, wij zijn jouw betrouwbare partner voor vakmanschap en karakter. Met onze jarenlange ervaring en toewijding zorgen we voor een hoogwaardig dak dat jouw woning of bedrijfspand siert.

plaatsen of renoveren van een plat dak met behulp van kraan

Het plaatsen van een hellend dak: Een tijdloze keuze voor je woning.

Hellende daken met pannen zijn een tijdloze en populaire keuze vanwege hun esthetische uitstraling en duurzaamheid. Het karakter en de charme van een hellend dak voegen een uniek element toe aan jouw gebouw. Bij Dakwerken B-Concept begrijpen we het belang van een goed ontworpen en zorgvuldig geplaatst hellend dak, dat niet alleen bescherming biedt tegen weersinvloeden, maar ook bijdraagt aan de algehele uitstraling van jouw pand.

Bij ons kun je ook terecht voor renovatie van bestaande daken.

Heeft jouw bestaande hellende dak zijn beste dagen gehad? Onze renovatiediensten kunnen jouw dak weer in topconditie brengen. We voeren een grondige inspectie uit en bieden op maat gemaakte oplossingen om eventuele problemen aan te pakken. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde pannen, het herstellen van het dakbeschot of het aanbrengen van een nieuwe waterdichte laag, we zorgen voor een duurzame en effectieve renovatie.

Dakwerken B-Concept Algemene dakrenovaties

Bekijk onze gerealiseerde projecten om een indruk te krijgen van onze expertise en passie voor dakwerken.

Aanleg EPDM plat dak in Deerlijk featured image
Platte daken

Plat dak in EPDM – Deerlijk

Het strakke plat dak dat we hebben geplaatst in Deerlijk met gebruik van hoogwaardige EPDM als dakbedekking. Als betrouwbare dakwerker opteren we vaak voor dit duurzame materiaal vanwege de vele voordelen die het biedt.

Lees verder »
Plat dak plaatsen in kortrijk featured image
Platte daken

Plat dak – kortrijk

De aanleg van een plat dak met EPDM in Kortrijk. Voor dit project hebben we gekozen voor EPDM als hoogwaardige dakbedekking, en we willen graag met jou delen waarom dit materiaal de ideale keuze is voor platte daken.

Lees verder »

Kies voor Dakwerken B-Concept: Vakmanschap en kwaliteit.

Kies voor vakmanschap, karakter en kwaliteit bij Dakwerken B-Concept. Onze passie voor dakwerken stelt ons in staat om hoogwaardige hellende daken met pannen te plaatsen en te renoveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jou kunnen helpen met het realiseren van een dak dat de tand des tijds doorstaat.

Dakwerken b-concept algemene foto

Heb jij nog vragen over onze dakdekkerdienst rond hellende (pannen) daken?

Hellende daken zijn daken met een helling of helling die steiler is dan 10 graden. Ze worden vaak gebruikt in woningen en hebben een traditionele uitstraling. Pannendaken zijn een veel voorkomende vorm van hellende daken.

Pannendaken zijn een type hellend dakbedekking dat bestaat uit dakpannen. Deze dakpannen kunnen gemaakt zijn van klei, beton of leisteen en bieden duurzame bescherming tegen weersinvloeden.

Hellende daken hebben verschillende voordelen, waaronder een klassieke uitstraling, goede afwatering door de helling, duurzaamheid en de mogelijkheid om zonnepanelen of zonneboilers te integreren.

In sommige gevallen is het mogelijk om een hellend dak te plaatsen op een bestaand plat dak. Dit vereist echter een professionele beoordeling van de constructie en de haalbaarheid door ons.

De kosten van het plaatsen van een pannendak variëren afhankelijk van de dakgrootte, het gekozen materiaal, de complexiteit van de installatie en andere factoren. Voor een nauwkeurige prijsopgave is het aan te raden om een offerte aan te vragen.

Het repareren van een pannendak vereist ervaring en kennis van dakwerktechnieken. Het is aan te raden om een ervaren dakdekkersbedrijf zoals dakwerken B-Concept BV in te schakelen om de reparaties uit te voeren om verdere schade te voorkomen.

Niet gevonden wat je zocht?

Aarzel niet ons te contacteren.