Lichtkoepels of lichtstraten laten plaatsen.

Bij Dakwerken B-Concept BV begrijpen we hoe belangrijk natuurlijk licht is voor jouw leef- of werkomgeving. Daarom bieden we hoogwaardige oplossingen voor het plaatsen van lichtkoepels en lichtstraten. Met onze expertise en vakmanschap zorgen we voor een optimaal gebruik van daglicht, waardoor jouw ruimte wordt verrijkt en een aangename sfeer ontstaat.

Aanleg EPDM plat dak in Gent featured image
plat dak renovatie in kortrijk project afbeelding (6)

Breng natuurlijk licht in uw woning met lichstraten en -koepels.

Een lichtstraat of dakkoepel brengt natuurlijk licht binnen in je woning. Het is ideaal op plaatsen waar verticale beglazing niet kan. Wil je graag een groter ruimtegevoel creëren? Met een lichtstraat verhoog je het plafond, wat zorgt voor een aangenaam klimaat binnenshuis. Ook een lichtkoepel is in dat geval een heel goed idee. Dakwerken B-Concept plaatst en onderhoudt lichtstraten en -koepels met veel expertise en kwaliteit. Bovendien werken wij alles tot in de puntjes af.

Lichtkoepel of lichtstraat plaatsen in combinatie met de renovatie van uw dak?

Het renoveren van uw dak is het ideale moment om een lichtstraat of lichtkoepel te plaatsen, zo gebeuren alle werken in één keer. Wacht bij een lekkage of slijtage niet te lang, het water tast uiteindelijk de onderliggende constructie aan. 

Ons team van ervaren dakwerkers staat steeds voor u klaar!

Ons team bestaat uit ervaren en goed opgeleide dakwerkers met een passie voor hun vak. We blijven up-to-date met de nieuwste technieken en materialen in de branche om ervoor te zorgen dat we altijd de meest effectieve en efficiënte oplossingen bieden. Ongeacht de omvang van het project, we gaan altijd te werk met precisie en aandacht voor elk detail.

Bekijk onze gerealiseerde projecten om een indruk te krijgen van onze expertise en passie voor dakwerken.

Dakgoot laten plaatsen in Kortrijk Featured image
Dakgoten

Dakgoot plaatsen – Kortrijk 

Het zorgvuldig plaatsen van een nieuwe dakgoot in Kortrijk. Met onze toewijding aan vakmanschap en oog voor detail hebben we gezorgd voor een perfecte afwerking en functionaliteit van de dakgoot, waardoor jouw woning nu optimaal beschermd is tegen regenwater en vochtproblemen.

Lees verder »
Aanleg EPDM plat dak in Zwevegem featured image
Platte daken

Plaatsen plat dak – Zwevegem 

Het vakkundig plaatsen van een plat dak in Zwevegem. Met trots kunnen we zeggen dat we onze eigen kraan hebben ingezet om de werken snel, efficiënt en veilig uit te voeren. Deze aanpak stelde ons in staat om zorgvuldig de bestaande zonnepanelen te verwijderen en na de renovatie op een veilige manier terug te plaatsen.

Lees verder »